Hur det funkar


Kontakta oss med era önskemål så vi kan komma fram till hur just er dukning ska se ut.

Vi skickar en orderbekräftelse som ni får godkänna. Bokningen gäller från det att anmälningsavgiften är betald.

Vi levererar porslinet på en dag som passar er. Önskar ni hjälp med själva dukningen kan vi hjälpa till med det också. När festen är över hämtar vi porslinet odiskat.

Fördelen med vår service är att ni inte behöver tänka på att förvara porslinet längre än nödvändigt eller vad ni ska göra av det när festen är över. Vi hämtar det. Bäst av allt, NI behöver INTE diska!

Vi gör det så enkelt som möjligt för er att fixa festen!

Skicka förfrågan

Vi levererar porslinet

Vi levererar porslinet till dig i praktiska förpackningar, med allt du behöver. Vid leverans är det viktigt att du kontrollerar att allt är helt och enligt beställning.

 

Våra villkor

Vi diskar porslinet

Du återlämnar porslinet odiskat, nedpackat i samma förpackningar som det levererades. Vi sänder med silikonskrapor att ta bort matrester med.

Diskning ingår i priset. Det blir enkelt för er och det sparar tid när festen är över.

Vi hjälper dig med en elegant dukning och dekor till festen


Vi utför dukning och dekoration allt från en elegant dukning för middag med flera rätter eller en trave underbara udda tallrikar till buffén. Vår duktiga dekoratör hjälper dig att hitta den rätta dukningen.

Mer om oss Inspiration

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.