Våra villkor

Skriv ett mail till oss på Porslinskabinettet så bokar vi en telefontid. Berätta om era personliga önskningar så att vi på bästa sätt kan tillgodose er beställning.

När ni bestämt vad ni önskar hyra översänder vi en orderbekräftelse. Det är viktigt att ni ser över bekräftelsen så att den stämmer överens med det antal och de produkter som ni önskar hyra.

Boka & avboka

Bokningen gäller från det att anmälningsavgiften är betald som är 1500 kr. Om bokning sker mindre än 30 dagar före ert evenemang betalas hela beloppet direkt vid bokning.

Betalningsvillkor & avbokning

Anmälningsavgiften är bindande och ej återbetalningsbar.

Slutbetalning ska ske senast 45 dagar innan evenemangsdagen.

Vid avbokning 45 dagar innan evenemang debiteras ingen avbokningsavgift. Vid avbokning 14-44 dagar innan hyrestillfället debiteras 50% i avbokningsavgift. Vid senare avbokning än 14 dagar debiteras 100 % av ordervärdet.

Hyresperiod

Hyrespriset gäller om inget annat överenskommits för tre dagar: Leveransdag, användningsdag och returdag. Om hyrestagare inte återlämnar/gör det möjligt för oss att hämta hyrt gods inom föreskriven tid (se angiven returtid på senaste orderbekräftelse) – debiteras ytterligare hyresavgifter löpande till dess att hyrgodset är återlämnat.

Saknat eller Skadat gods

Vid återlämning av skadat gods eller om något saknas kommer du som kund att bli fakturerad för det hyrgodset. Om något är saknat eller skadat ersätts detta med minst 50 kr/enhet.

Leverans & Upphämtning

Hyrgodset lämnas och hämtas enligt överenskommelse.

Återlämning av glas, porslin och bestick

Allt porslin ska efter användandet skrapas av med medföljande skrapa. Allt porslin lämnas tillbaka odiskat, men utan matrester. Diskning ingår i priset!

Leverans

Vi levererar kostnadsfritt inom Mälardalen med omnejd vid beställning som överstiger 10 000 kr.

För beställningar inom Mälardalen som understiger 10 000 kr, är leveranskostnaden 750 kr inom en 5 mils radie kring Eskilstuna.

För beställningar utanför Mälardalen, kontakta oss för pris.

Dukning & Städning

Vi hjälper gärna till med fina dukningar och kan även hjälpa till med städning efter en fest. Begär offert.