Om oss


2016 planerades ett stort bröllop i familjen. Då saknades det porslin och insamlingen började. Där väcktes vårt intresse både för det vackra porslinet och för samlandet. Det resulterade i att idag kan vi erbjuda uthyrning av ett stort sortiment vintageporslin, kristallglas, nysilverbestick, servetter, dukar och annat som hör dukningen till.

Vi har allt som behövs för att din fest eller middag för släkt och vänner blir en middag att minnas. Duka med vackra udda tallrikar och kombinera efter tycke och smak. Allt kommer klart: dukar, servetter, bestick, tallrikar, glas, kaffekoppar och uppläggningsfat.

Våra vintageglas finns både i kristall och i enklare glas. De är vackert slipade och finns i olika modeller som kan blandas till vacker dukning. Matsilvret, putsade nysilverbestick. Vi har modeller som Svensk Spets, Läckö och Chippendale.

Alla våra serviser är av god kvalitet som Gustavsberg, Rörstrand, Gefle men även de fina porslinsfabrikerna ute i Europa finns i vårt kabinett. De har vårdats och förvarats i hem under hela 1900-talet och finns här, lättillgängliga för dig.

Skicka förfrågan

Vår dekoratör hjälper dig

Vår dekoratör hjälper dig att hitta den rätta dukningen och dekoren till lokalen.

Vi levererar porslinet

Vi levererar porslinet till dig i praktiska förpackningar, med allt du behöver.

Vi diskar porslinet

Du återlämnar porslinet odiskat, nedpackat i de praktiska förpackningarna som det levererades i.

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.