Partners


Vi har ett stort nätverk med samarbetspartners, speciellt inom bröllopsbranschen. Tillsammans med dem kan vi erbjuda fler tjänster än uthyrning av porslin och tillbehör.

Wedding By Moalee

Wedding By Moalee

Bröllopskoordinator


Wedding By Moalee drivs av Anki Moalee. Anki har kunskaper och erfarenheter inom flera områden som behövs för att skapa lyckade och stämningsfulla bröllop.

www.weddingbymoalee.se/

Min Bröllopssajt

Min Bröllopssajt

Hemsida & Matchande trycksaker till bröllop


På Min Bröllopssajt kan ni skapa er egen hemsida till bröllopet, för allt som inte får plats på inbjudningskortet. Matcha med samma design på Placeringskort, Festprogram och Save the date-kort. Gör det enkelt för er och era gäster med en bröllopshemsida!

www.minbrollopssajt.se

Borgåsunds restaurang

Borgåsunds restaurang

Restaurang i Västerås


Borgåsunds restaurang hälsar alla gäster från både sjö och land välkomna till en måltidsupplevelse i en historisk och vacker miljö. Precis som de fantastiska solnedgångarna över Mälaren, bjuder de på ett varmt och personligt välkomnande.

www.borgasundsrestaurang.se

Gillmyra Blomster

Gillmyra Blomster

Blomsterodlare och blomsterdesigner


Fantastiskt duktiga Sofia Wikander odlar, arrangerar och levererar närodlade och giftfria blommor till Bröllop, kurser och event.

www.instagram.com/gillmyrablomster

Sofia Breitholtz Inredning

Sofia Breitholtz Inredning

Inredare


Sofia skapar enkla, vackra och hållbara miljöer med personlig känsla. Hon inreder hos privatpersoner och hos företag och åtar sig även styling-uppdrag.

www.sofiabreitholtzinredning.com

Zäta sömnad

Zäta sömnad

Design och tillverkning av hållbara brudkläder


Zätas utgångspunkt är att öka möjligheten att kunna köpa eller hyra klänningar där miljö och hållbarhet har en naturlig del. Ni kan även få återuppliva en gammal skatt och ta vara på både design och material.

www.zatasomnad.se

Mybakat

Mybakat

Tårtkonstnär


Hos Mybakat får ni en unik, designad och speciell tårta skapad just för er! My’s tårtor och bakverk är bakade ifrån grunden, med stor omsorg och noga utvalda råvaror. Goda smaker står i centrum men hon strävar även alltid efter att visuellt kunna skapa en förundran och förtjusning redan innan första bettet!

www.mybakat.se

Melody Flowers

Melody Flowers

Bröllopsflorist


Viktoria Falén och Linda Fjärrstrand tog 2011 över en gammal blomsterbutik som dem rustade upp och gjorde till sin egen. Under åren har dem inriktat sig mer och mer inom bröllopsbranschen och har idag omkring 100 stycken bröllop per år. Detta innebär att dem idag är Stockholms största bröllopsflorist!

www.melodyflowers.se