Partners


Vi har ett stort nätverk med samarbetspartners, speciellt inom bröllopsbranschen. Tillsammans med dem kan vi erbjuda fler tjänster än uthyrning av porslin och tillbehör.

Making Memories

Making Memories

Bröllopskoordinator


Elin på Making Memories har kunskaper och erfarenheter inom flera områden som behövs för att skapa lyckade och stämningsfulla bröllop.
Hon hjälper er att göra er dag till underbara minnen.

www.making-memories.se

Min Bröllopssajt

Min Bröllopssajt

Hemsida & Matchande trycksaker till bröllop


På Min Bröllopssajt kan ni skapa er egen hemsida till bröllopet, för allt som inte får plats på inbjudningskortet. Matcha med samma design på Placeringskort, Festprogram och Save the date-kort. Gör det enkelt för er och era gäster med en bröllopshemsida!

www.minbrollopssajt.se

Sandra Jensen

Sandra Jensen

Bröllopsfotograf


Sandra är en prisbelönt bröllopsfotograf som är baserad i Stockholm men åker världen över för att fånga er stora dag på bild.

www.sandrajensen.se

Gillmyra Blomster

Gillmyra Blomster

Blomsterodlare och blomsterdesigner


Fantastiskt duktiga Sofia Wikander odlar, arrangerar och levererar närodlade och giftfria blommor till Bröllop, kurser och event.

www.instagram.com/gillmyrablomster

Sofia Breitholtz Inredning

Sofia Breitholtz Inredning

Inredare


Sofia skapar enkla, vackra och hållbara miljöer med personlig känsla. Hon inreder hos privatpersoner och hos företag och åtar sig även styling-uppdrag.

www.sofiabreitholtzinredning.com

Zäta sömnad

Zäta sömnad

Design och tillverkning av hållbara brudkläder


Zätas utgångspunkt är att öka möjligheten att kunna köpa eller hyra klänningar där miljö och hållbarhet har en naturlig del. Ni kan även få återuppliva en gammal skatt och ta vara på både design och material.

www.zatasomnad.se

Frida Furberg

Frida Furberg

Bröllopsfotograf


Frida är fotografen som guidar dig genom en mysig upplevelse.
Hon är specialist på att få människor bekväma framför kameran och älskar allt som har med kärlek att göra! En riktig kärleksnörd. 

www.fridafurberg.se

Melody Flowers

Melody Flowers

Bröllopsflorist


Viktoria Falén och Linda Fjärrstrand tog 2011 över en gammal blomsterbutik som dem rustade upp och gjorde till sin egen. Under åren har dem inriktat sig mer och mer inom bröllopsbranschen och har idag omkring 100 stycken bröllop per år. Detta innebär att dem idag är Stockholms största bröllopsflorist!

www.melodyflowers.se