Porslinskabinettet

Vintageporslin till bröllop & fest


Vi hyr ut porslin till din fest eller middag för små eller stora sällskap. Duka med vackra udda tallrikar och kombinera efter tycke och smak eller ta hjälp av vår dekoratör.  Allt kommer klart: dukar, servetter, bestick, tallrikar, glas, kaffekoppar och uppläggningsfat. Alla våra serviser är av god kvalitet och har vårdats och förvarats i hem under hela 1900-talet och finns nu här, lättillgängliga för dig.

 

Skicka förfrågan

Hur det funkar

Priser

Vi hjälper dig med en elegant dukning och dekor till festen


Vi utför dukning och dekoration allt från en elegant dukning för middag med flera rätter eller varför inte hyra en trave underbara udda tallrikar till buffén.

Läs mer Inspiration

Så här går det till

Vi hjälper dig att hitta rätt


Hyr porslin till din fest eller middag för stora släkten. Skicka en förfrågan till oss, så vi får veta dina personliga önskningar. Vår webb-förfrågan kan också kompletteras med en telefontid där vi tillsammans kan ta fram det bästa upplägget som passar just dig. När du sedan bestämt dig levereras ditt porslin av oss enligt önskemål.

Vår dekoratör hjälper dig

Vår dekoratör hjälper dig att hitta den rätta dukningen och dekoren till lokalen.

Vi levererar porslinet

Vi levererar porslinet till dig i praktiska förpackningar, med allt du behöver.

Vi diskar porslinet

Du återlämnar porslinet odiskat, nedpackat i de praktiska förpackningarna som det levererades i.

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.